Op vakantie met z’n twee. Red je hier je relatie mee?

Op vakantie met z’n twee. Beiden hadden jullie er zo naar uit gekeken. Samen op weg, eindelijk tijd voor elkaar.

Gestrest kom je al op je vakantiebestemming aan. De laatste weken voor de vakantie waren een hel. Nog een deadline halen en zaken netjes overdragen aan de collega’s. En die file bij de Gotthardtunnel hielp ook niet mee.

Lekker nietsdoen leek je zo geweldig. Maar je hersenen maken overuren, er is geen rust in je hoofd. Uit verveling door je smartphone scrollen. Je moet toch iets te doen hebben?

Vaak leidt dit tot frustraties en ruzie. Menig koppel heeft in de eerst vakantieweek knallende ruzie, vaak over iets kleins. De meesten leggen het daarna weer bij om verder van de vakantie te kunnen genieten.

Maar dat lukt niet ieder stel. Zij komen ze er in de vakantie pas achter dat ze te weinig tijd met elkaar samen hebben gespendeerd. Als ze dan ineens 24/7 op elkaars lip zitten kan dan de bom barsten. Het is dan heel confronterend om erachter te komen dat je elkaar eigenlijk niets meer te zeggen hebt.

Heb je besloten uit elkaar te gaan en heb je behoefte aan begeleiding? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie:
Marcel Mediation
Marcel Kuipers
ADR Scheidingsspecialist en familiemediator

06-28258815
mailto:info@marcelmediation.nl

https://marcelmediation.nl