Welk tempo houd je aan, nu jullie uit elkaar gaan?

Op 8 december 2022 kreeg ik een eerste berichtje van ze. Samen verder ging niet meer. Ze hadden besloten uit elkaar te gaan. Of ik ze wilde begeleiden en alles goed voor ze wilde regelen en hun twee kinderen.

Gisteren ontving ik weer een e-mailtje van ze. Ik had al een tijdje niets van ze vernomen. Beiden hadden de tijd genomen om voor het eerst apart van elkaar vakantie te vieren in hun geboorteland.

Ze vroegen me of de vakantie fijn was geweest en of ik mijn begeleiding voort kon zetten. De concept vaststellingsovereenkomst lag al klaar maar tot tekenen was het nog niet gekomen.

Er zijn stellen die niet kunnen wachten om alles zo snel mogelijk af te ronden, maar er zijn er ook die er de tijd voor nemen. Welk tempo jullie ook willen aanhouden, in mijn begeleiding pas ik mij aan, aan jullie wens.

Heb je besloten uit elkaar te gaan en heb je behoefte aan begeleiding op maat? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie:
Marcel Mediation
Marcel Kuipers
ADR Scheidingsspecialist en familiemediator

06-28258815
mailto:info@marcelmediation.nl

https://marcelmediation.nl