Wat als de een wil rekken en de ander wil vertrekken?

De wanhoop klonk in haar woorden door. Hoe krijg ik mijn ex-partner zover om mee te werken in het afronden van onze scheiding? Ik ben aan de volgende stap toe, en het duurt maar en het duurt maar. Wat kan ik doen?

Al ruim 10 maanden waren zij bezig om afspraken met elkaar te maken over de onderwerpen die voor hen lagen. Ieder onderwerp werd door haar ex-partner nog eens kritisch onder de loep genomen en uitgediept.

De onderliggende vraag hier is, waarom wil de ex-partner het proces vertragen? Wat is het belang? Wat gun je de ander na de scheiding? En hoe wil je met elkaar omgaan na de scheiding? Dit zijn typisch de vragen die ik als scheidingsspecialist in een mediation aan beide ex-partner stel.

Ook goed te weten dat een echtscheidingsprocedure niet tegen gehouden kan worden. Van uitstel komt geen afstel. Wel een veel hogere rekening en een vertroebelde relatie met je ex-partner.

Ga je uit elkaar en wil je er samen met een mediator uitkomen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie:
Marcel Mediation
Marcel Kuipers
ADR Scheidingsspecialist en familiemediator

06-28258815
mailto:info@marcelmediation.nl

https://marcelmediation.nl