Online scheiden, doen of vermijden?

Regelmatig krijg ik de vraag, van stellen die uit elkaar gaan, of het ook mogelijk is om de scheiding online af te handelen in plaats van bij mij aan tafel. Ik vraag dan altijd door om er achter te komen of ze een online bespreking via Zoom of Teams bedoelen of de selectie van een scheidingspakket met een standaardoplossing via het internet.

Volgens de aanbieders op het internet is deze oplossing snel en goedkoop. Waar ze echter aan voorbij gaan is dat geen enkele scheiding standaard is. Iedere situatie is uniek. Maar het grootste gemis van deze onpersoonlijke benadering is dat de kans wordt gemist om in gesprek te blijven met elkaar en elkaar aan te horen.

In mijn begeleiding als scheidingsspecialist bied ik maatwerk oplossingen en behartig ik de belangen van beide partners. En als de belangen wederzijds begrepen worden kunnen ze na de scheiding met elkaar in contact blijven, zonder op gespannen voet met elkaar te hoeven staan. Een persoonlijke benadering dat geen enkel online pakket kan bieden.

Ga je uit elkaar en zoek je deskundige begeleiding om er samen uit te komen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie, neem dan gerust contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie:
Marcel Mediation
Marcel Kuipers
ADR Scheidingsspecialist en familiemediator

06-28258815
mailto:info@marcelmediation.nl

https://marcelmediation.nl