Al ga je elkaar verlaten, blijf met elkaar praten

De kogel is door de kerk, jullie hebben besloten uit elkaar te gaan. Een turbulente en emotionele periode breekt aan. Een life-event met een enorme invloed op je leven. Probeer in zo’n situatie maar eens rationeel te blijven te denken en de emoties onder controle te houden tijdens een gesprek met je ex-partner.

Ook ik heb ervaren hoe moeilijk het is om tijdens een scheiding samen tot afspraken te komen. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal, maar je neigt toch naar je eigen kant. Zie daar maar eens tot afspraken te komen. Omwille van onze kinderen hebben wij besloten een mediator in de arm te nemen. Zonder haar was ons dat niet gelukt.

Als scheidingspecialist draag ik nu de boodschap uit naar scheidende ouders om in gesprek te blijven als ze besluiten uit elkaar te gaan. Hoe oneens je het ook bent met elkaar, probeer er samen uit te komen omwille van je kinderen.

En als het je samen niet lukt, nodig ik jullie uit om onder mijn begeleiding te komen praten.

Ga je uit elkaar en wil je er in onderling overleg wel samen uitkomen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met mij op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie:
Marcel Mediation
Marcel Kuipers
ADR Scheidingsspecialist en familiemediator

06-28258815
mailto:info@marcelmediation.nl

https://marcelmediation.nl